mandag 7. desember 2009

Backstreet Boys konsert lørdag 5.des!

Våknet denne dagen og tenkte bare; ok enten blir denne konserten SHITBRA, eller så suger den MAX... Litt nervøs ettersom jeg skulle ha med Andreas som IKKE liker BSB =p Før konserten var vi på Friday`s på Karl Johan og spiste noe vi trodde skulle være en GOD, fin middag, men NEIDA.... Forretten fikk vi ikke, eller det vil si; vi FIKK den jo...men samtidig med hovedretten, så vi sa i fra at hallo...vi klarer ikke alt dette på en gang, så etter mye om og men fikk vi heldigvis sluppet forretten. MEN det stoppet ikke der; biffen var overstekt (bestilte medium), og grønnsakene rå ennå. FORTVILTE?! Mildt sagt.. men hadde ikke tid til å vente på ny rett (de brukte jo evigheter), så vi knasket i oss rå grønnsaker og overstekt biff, før vi trasket videre mot Oslo spektrum.

Køen var allerede startet, selv om vi var der ca 2 timer før, men fikk nokså bra plass inne på konserten allikevel. Stod nesten rett ved scenen (til å begynne med hvertfall), så kom en "fjortissgjeng" gutter med glattbarberte bryst,åpen skjorte, sleik på håret, wannabee`s og presset folkemengden som faen. Har ikke tall på alle de jentene som måtte bæres ut derfra. Synes det er helt unødvendig å oppføre seg slik. Men joda....fra å være helt bakerst, kom de jo til slutt helt frem, så de LYKKES jo i forsøket sitt, men skadet en hel haug andre på veien. Men over til konserten; Startet med en DJ som varmet opp folkemengden litt; og det var nokså bra... men etter dette ble det en lang død-tid før BSB endelig kom på scenen. Introen var KNALL (etter min mening hvertfall =p) og avslutningen like stilig. De hadde mange gode gamle sanger som de fremførte og klærne og dansingen var stylish! Jeg synes de klarte å lage skikkelig liv (hørte hvertfall veldig lite etterpå pga mye skriking i øret fra alle kanter).

Alt i alt; En SUPER konsert! Var artig å endelig få sett de live, ettersom jeg var så utrolig fan når jeg var mindre. Men noe aner meg at dette er slutten? Albumet "This is us" tolker jeg som "Dette er oss....dette har vi fått til opp i gjennom tidene" og ettersom de så å si bare spilte gode gamle slagere på konserten... Jahm.... muligens the end for dem. Håper da ikke det, ettersom det hadde vært artig å gå på en konsert til, men skal da innrømme at noen av dem begynte se litt slitne ut..

Introen;

Avslutning;

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar